Speyk

Speyk nieuwerwetse ICT voor bedrijven en scholen.

Nieuwerwetse ICT

SPEYK is jouw ICT kennispartner uit het midden van het land: Veenendaal. Met meer dan 15 jaar ervaring een betrouwbare ICT dienstverlener voor zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Ons doel is tevreden klanten en eindgebruikers. Dit doen we door de beste service te leveren en goede begeleiding te bieden bij het werken met nieuwe oplossingen. Zo wordt ICT effectief ingezet en prettig ervaren. SPEYK biedt je managed- en cloud services in combinatie met een breed assortiment in advies en trainingsdiensten. Nieuwerwetse ICT noemt SPEYK het: De nieuwste technieken met de prettige mentaliteit van toen.

Transitie naar de cloud

De traditionele ICT markt blijft veranderen en ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren. Onze focus op beheer en infrastructuur maakt ruimte voor de cloud. Na 2020 zal de ICT markt voor het grootste gedeelte draaien in de Cloud. Steeds meer applicaties worden als service uit de Cloud afgenomen. Samen met onze klanten doorlopen we de transitie naar de Cloud. Cloud is voor ons niet het doel, maar slechts een middel. Een belangrijk middel, dat wel. Omdat de komende jaren nog niet alles in de Cloud zal draaien, blijft de On-premise kant ook zeer belangrijk. Vanuit jouw visie, missie en doelen creëren we een roadmap naar jouw perfecte ICT omgeving.

Kernwaarden

Als je SPEYK zegt, dan zeg je dienstbaarheid. Een van de belangrijkste kernwaarden van SPEYK is het blijven bieden van de beste service. Wij doen er alles aan om gedrevenhet beste voor onze klanten te doen. Of dat nu gaat om het geven van advies, het oplossen van problemen, het versturen van een factuur of het leveren van support. Voor een goede relatie met de klant is betrokken zijn essentieel. Oprecht luisteren en kennis hebben van de markt en de materie. Met onze klanten en relaties werken we soms al vanaf het prille begin samen en dit resulteert in een persoonlijke relatie. En alle bovenstaande punten resulteren in een fijne samenwerking onderling.