Iddink Group

Over ons

Iddink Groep behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en biedt scholen en leerlingen eigentijdse leermiddelen in een geïntegreerde schoolomgeving. Als strategisch partner bieden wij een pakket aan ondersteunende diensten aan onderwijsorganisaties in Nederland: van het leveren van boeken en digitale leermiddelen tot de gehele administratieve ondersteuning van leerling-gerelateerde zaken.

Iddink Groep heeft hiermee een unieke positie in de onderwijsmarkt

Iddink Groep opereert in verschillende onderwijsmarkten in Nederland, België en Spanje met verschillende merken als Iddink, Magister, Eduarte, Wintoets, Quayn en Online Toetsportaal. Ons product Magister is marktleider in digitale schoolomgevingen en bedient ruim 800.000 leerlingen, Iddink Nederland verhuurt en verkoopt leermiddelen ten behoeve van ruim 300.000 middelbare scholieren en via Eduarte bedienen we ruim 400.000 mbo-studenten. Gezamenlijk bedienen we met onze merken meer dan 1.200.000 leerlingen en studenten!

Onze belangrijkste drijfveer is de interne drang naar klantgerichte innovatie: het bieden van superieure technologische oplossingen voor het onderwijs in combinatie met de levering van alle verschijningsvormen van leermiddelen. Met zelf ontwikkelde software spelen Iddink, Magister en Eduarte al jaren een belangrijke rol in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een rijke historie, ambitieuze doelstellingen en sterke groeicijfers. Wij hebben een open bedrijfscultuur met aandacht voor individuele ontwikkeling. Onze kernwaarden zijn transparant, innovatief, betrokken en betrouwbaar. Alles wordt gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en snelheid van handelen. Momenteel werken er ruim 300 mensen in vaste dienst, in de zomerperiode dagelijks aangevuld met ruim 400 uitzendkrachten.