De Wal ICT

Pure passie voor het onderwijs

Samen met u

Nieuwsgierige mensen bij De Wal ICT volgen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak. En omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw school er gemakkelijk mee werkt.

Slim & verfrissend

Maar in onderwijsland groeien de bomen niet tot in de hemel. Dat weet De Wal ICT als geen ander. De Wal ICT timmert al sinds 2003 aan de weg in het onderwijs. Vanuit één rotsvaste overtuiging: het onderwijs moet zo veel mogelijk kunnen profiteren van de digitalisering. De Wal ICT helpt u daarbij graag! Met oog voor uw cultuur, met slimme ICT-oplossingen en verfrissende ideeën. Die bijdragen aan de flexibiliteit. Aan de veiligheid. Aan het beheergemak. En die waar mogelijk kosten besparen.

Hoe simpeler, hoe beter

De Wal ICT wil vooral ICT begrijpelijk maken. Hoe simpeler, hoe beter. Eén zo’n oplossing is de gerenommeerde EduConnector, ontwikkeld vanuit pure passie voor het onderwijs. Zo heeft iedereen er wat aan: de leerling, de leerkracht, de medewerker, de ouder, het bestuur. Geen wonder dat De Wal ICT met zo’n 150 klanten inmiddels een begrip in het onderwijs is, zowel in het VO als in het PO.

Ons team

De Wal ICT opereert vanuit Baarn en Huissen samen met ExpectiT, handelsnamen van DWE ICT BV. Het team telt 50 vakbekwame, enthousiaste medewerkers, waaronder adviseurs, consultants, engineers, servicedeskmedewerkers en ontwikkelaars. Wij werken daar waar u ons nodig heeft.