Cloudwise

Eigenwijs in het onderwijs

Cloudwise is een jong ict-bedrijf, opgericht in 2009, in een wereld waarin online mogelijkheden blijven groeien en nieuwe technologieën elkaar snel opvolgen. In deze ontwikkelingen signaleren we prachtige kansen voor onderwijsinstellingen, met name cloud based. We richten ons daarom op het innoveren van onderwijs met behulp van webapplicatie en ons online platform COOL.

We bieden praktische oplossingen waarvan iedereen kan profiteren op een manier die hem of haar past. Geheel op eigen wijze dus. Gebruikmakend van de kracht van Google Apps hebben we een online leeromgeving gebouwd met ruimte voor individueel lesaanbod. Een slimme oplossing die gemak biedt en servers, installaties en andere onderhoudgevoelige technologie overbodig maakt.

We zijn meer dan een leverancier van hard- en software. We bieden een totaaloplossing of deelapplicaties en helpen bij het integreren van het online leerplatform met bestaande ict-techniek binnen scholen. Zo bouwden we een applicatie die roostersoftware koppelt aan agenda’s en altijd toegang biedt tot actuele roosters op het device dat iedereen altijd bij zich heeft: de mobiele telefoon.

Onderwijs van nu
Ook zijn wij als de eerste in Nederland de weg ingeslagen in het werken met G Suite for Education, wat wij al snel zagen als een mogelijkheid om het onderwijs te verbeteren. Misschien zijn we daarin wel een tikje eigenwijs! We zorgen voor innovatie, support en we delen onze kennis over de filosofie van Google en online technologie, zodat iedereen in het onderwijs zich kan richten op goed onderwijs. Onderwijs van nu.