Bijzen & Dekker

Bijzen&Dekker, sinds 1996 een vertrouwde partner voor deskundig advies, implementatiediensten, ondersteuning en support voor al uw bedrijfsprocessen. Als Gold Partner van Exact Software vinden wij samen met u voor ieder automatiseringsvraagstuk een passende oplossing. Bijzen&Dekker ontzorgt uw organisatie ‘Door uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en efficiënter in te richten, kunt u zich richten op uw vak en krijgt u grip op uw organisatie.’

Bijzen&Dekker is gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen bij Onderwijsstichtingen. Maak kennis met de PO Template van Bijzen&Dekker, een unieke oplossing die een grote kosten- en tijdbesparing voor onderwijsstichtingen oplevert.

Met behulp van deze totaaloplossing worden alle administratieve en werkprocessen binnen onderwijsstichtingen geoptimaliseerd. De oplossing stopt niet bij het digitaliseren van de financiële processen. Ook processen als onderhoudsmeldingen van onderliggende scholen, belangstellingsregistratie, invallersbeleid, Salaris (incl. CAO) & HRM (Edukoppeling DUO), document- en contractbeheer worden op 1 beveiligde plek geregistreerd en verwerkt zonder tussenkomst van externe partijen.

De inzet van de PO Template levert een grote kosten- en tijdbesparing op, welke ingezet kan worden om de kwaliteit van het primair onderwijs verder te verbeteren!