APS IT diensten

APS IT-diensten behartigt de belangen van het primair onderwijs op het gebied van ICT en onderwijs. Onafhankelijk van leveranciers en/of andere ICT ondersteunende bedrijven maken wij ons sterk voor alle speciaal onderwijs- en basisscholen in Nederland zodat zij tegen gunstige prijs en voorwaarden optimaal gebruik kunnen maken van ICT. Juiste kennis en inzet van ICT is van essentieel belang, vooral in deze tijd. Dankzij onze goede onderhandelingspositie en ons uitgebalanceerde dienstenaanbod kunnen wij scholen hierin ondersteunen.

In 1994 is APS IT-diensten opgericht als intermediair tussen de softwarebranche en het primair onderwijs, om op grote schaal te kunnen inkopen en daarmee hoge kortingen te krijgen. Hierdoor hoefden scholen of schoolbesturen niet meer zelf met een reseller of leverancier te onderhandelen en dat leverde tijdwinst en forse kostenbesparingen op.

In de loop der jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Er bleek steeds meer behoefte aan ondersteuning bij het maken van de juiste ICT-keuze en effectieve en efficiënte implementatie van ICT. Ook voor training, advies, studiereizen en consultancy op maat bent u bij APS IT-diensten aan het juiste adres.