Active Group

Keuzes maken in ICT en Audiovisuele (AV) oplossingen. Het is een kwestie van lef hebben. Bij Active Group ICT en Audiovisueel B.V. weten we er alles van. We hebben niet voor niets al ruim 20 jaar ervaring op dit vlak.Als besluitvormer in een organisatie ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. De keuzemogelijkheden en het aantal toepassingen op het gebied van technologie zijn ontelbaar. En de ontwikkelingen gaan steeds sneller. Dat maakt het voor u erg lastig om de juiste keuzes te maken op het moment dat uw organisatie voor een grote investering staat. Vanuit haar expertise adviseert Active Group u graag. Zo weet u zeker dat u altijd kiest voor de totaaloplossing die het beste bij uw organisatie past. Onze pluspunten:

  •  Maatwerkadvies
  •  Maatwerkoplossingen
  •  Maatwerkservice

Maatwerkadvies

Op basis van een goed gesprek en een inventarisatie van de situatie op locatie kunnen wij een prima inschatting maken van de oplossing die voor u het meest passend is. Active Group beschikt over marktbrede kennis van beschikbare oplossingen. We kennen de verschillende producten en zijn op de hoogte van innovaties.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn Premium Partner voor alle A-merken op het gebied van ICT en audiovisuele oplossingen. U kunt erop vertrouwen dat u altijd kiest voor een oplossing waarbij kwaliteit en een goede garantie gewaarborgd zijn. Onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange kennis, ervaring en inzicht. Wij zijn op de hoogte van alle innovaties en werken merkonafhankelijk. Met onze expertise vindt u moeiteloos uw weg in de talloze mogelijkheden. Uw wens is onze uitdaging!

Maatwerkservice

Wij werken met een eigen helpdesk en servicemonteurs. Al onze oplossingen worden op professionele wijze bij u op locatie gemonteerd en bedrijfsklaar opgeleverd. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een servicecontract op maat. U kiest dus zelf in welke mate u gebruik wilt maken van onze service bij onverhoopte problemen of storingen. Kiest u voor full service, dan zijn wij in spoedeisende gevallen binnen 24 uur bij u op locatie om de problemen te verhelpen of om tijdelijk een vervangende oplossing te plaatsen, zodat u snel weer verder kunt. Het belang van uw organisatie is ook ons belang. Daar zijn we immers partners voor. Wij zijn niet eerder tevreden dan dat u het bent!