Openingstijden & Bereikbaarheid

Een bezoek aan IPON 2018 geeft u in één dag een update van alle innovaties in onderwijsland. Exposanten en sprekers tonen de nieuwste leermiddelen en methodes en laten de mogelijkheden voor differentiatie, gepersonaliseerd leren en talentontwikkeling zien.  U maakt kennis met de nieuwste ict-ontwikkelingen. U hoort de nieuwste inzichten rondom opbrengstgericht werken, toetsing, passend onderwijs en ontdekt nieuwe mogelijkheden om u zelf verder te professionaliseren. Bovendien kunt u collega’s uit het hele land ontmoeten.

Data & openingstijden

Woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 van 9:30 – 17:00 uur

Bereikbaarheid

Locatie

De IPON wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht, naast Station Utrecht CS.

Route naar de Jaarbeurs

IPON 2018 wordt gehouden in de Jaarbeurs, in hartje Utrecht en naast Utrecht CS. Hier komen niet alleen treinen uit alle windrichtingen aan. Er is ook een groot busstation waar veel streeklijnen halt houden. De makkelijkste manier om naar de Jaarbeurs te komen, is dan ook per openbaar vervoer.

Auto en parkeren

De Jaarbeurs ligt tussen het centrum en de A2. Je parkeert je auto op één van de vele parkeerterreinen rondom de Jaarbeurs. Je betaalt hier € 3,50- per uur, met een maximum van € 14,- per dag. Je kunt online al een plaatsje reserveren en je betaalt dan slechts € 13. Op de ring van Utrecht wordt Jaarbeurs al aangegeven met op de elektronische borden boven de weg ook de actuele parkeersituatie. In Utrecht en rondom de Jaarbeurs wordt veel aan de weg gewerkt. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken op de weg deze site.

P&R Westraven

Extra voordelig en snel Utrecht in & uitAan de A12, aan de rand van de stad, ligt P&R Westraven (afslag 17, Kanaleneiland/Jaarbeurs/Transferium). Een dag parkeren kost je hier slechts € 5 en het tramritje (max 5 personen) naar de binnenstad en weer terug is inbegrepen. De tram vertrekt om de paar minuten en brengt je in 10 minuten naar de Jaarbeurs (halte naast de deur). Het is de makkelijkste optie als je toch met de auto wilt komen. P&R Westraven ligt bovendien tussen de knooppunten Oudenrijn en Lunetten in, dus ook prima bereikbaar vanaf de A27 en de A2.

Adres Jaarbeurs

Jaarbeursplein, Utrecht
Telefoon: 030 – 295 59 11