Activiteiten

 • Leermiddelenbeurs 2018  Tijdens de IPON Leermiddelenbeurs 2018 staan de ontwikkelingen op het gebied van leermiddelen en de producten en dienstverlening van educatieve uitgeverijen centraal. Gepersonaliseerd leren, digitalisering, opbrengstgericht werken, learning analytics, toetsen (en de relatie met lesgeven en leermiddelen), ouderbetrokkenheid en ontwikkeling van jongeren. De IPON Leermiddelenbeurs 2018 wordt georganiseerd in samenwerking met de GEU.
  Lees meer → 

  Expertise summit  Donderdag 8 februari 2018 
  Tijdens IPON 2018 vindt ook Expertise Summit 2018 plaats. Dit programma binnen IPON 2018 is gericht op het bestuur, directie, managers en schoolleiders. Het doel van de Expertise Summit is om scholen en besturen meer inzicht te geven in de stand van zaken op het gebied van de visie op onderwijs, ondersteuningsbehoeften en ambities van zowel leerkrachten als schoolleiders.
  Lees meer → 

  IPON StartUp Plein  Ook dit jaar is er weer een speciale plek gecreëerd voor de zogenaamde onderwijs start-ups. Uit de vele inzendingen zullen wij ook deze editie maar liefst 12 partijen gaan selecteren. Deze bedrijven stellen zich graag aan u voor op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018.
  Lees meer → 

 • Gewoon Speciaal  Woensdag 7 februari 2018
  Tijdens de IPON natuurlijk ook weer aandacht voor het speciaal en passend onderwijs. Deze zogenaamde mini conferentie is gericht op professionals uit het reguliere en speciaal onderwijs. De conferentie staat onder auspiciën van Thierry Koningstein en Elle Peters van het platform Gewoon Speciaal ICT en het Expertise Centrum speciaal onderwijs.
  Lees meer → 

  De IPON Awards 2018  De IPON awards stimuleren het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers en digitale schoolborden, e-learning, educatieve software, ict – beheer, outsourcing en veel meer.
  Lees meer → 

  Coding & Makers Plein  Nieuw deze editie is het Coding & Makers Plein. Als bezoeker kun je over de schouders van leerlingen meekijken en ervaren hoe we onderwijs van de 21ste eeuw verder vorm gaan geven. Naast het lab en de workshops presenteert de IPON meerdere makers en hun doe-het-zelf vindingrijkheid in creativiteit, technologie, wearables, ambachten, muziek en nog veel meer. Beleef innovatie, technologie en raak geïnspireerd!
  Lees meer → 

 • Kennis Arena  De Kennis Arena is het grote podium in het midden van de beursvloer. Gedurende beide dagen zullen hier de keynotes gaan plaats vinden met inspirerende sprekers uit het binnen- en buitenland.
  Lees meer →